Trailermodule

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Renault
Merk
Renault
Model
Laguna
Type
Laguna II
Uitvoering
-
Bouwjaar
2003/8
Brandstof
Diesel
Reacties
4
Bekeken
2730
Gepost: 03-07-2014 18:31
Professional

WoodyProducts

Monteur
Woody Products
Anders/Overig

Lid sinds: 12-07-2011
24 bijdragen

Hallo,

 

Renault Laguna met trekhaak en Westfalia trailermodule. Na eens een aanhangwagen aangekoppeld te hebben is sinds die tijd een probleem met dee achterlichten/knipperlichten.

Je kunt de knipperlichten aanzetten (ook via alarmlichten), maar éénmaal remmen of gewone verlichting aan zetten, zorgt dat de knipperlichten niet meer knipperen. De trailermodule hoor je nog wel "knipperen". Bij remlicht loslaten of licht uitzetten, gaan de knipperlichten niet automatisch weer aan, maar blijven uit. Als je de knipperlichten opnieuw aanzet, doen ze het weer.

Vraag: als er fout is ontstaan in trailermodule door foute aanhanger, moet dan trailermodule opnieuw ingeleerd worden?  Kan die gereset worden? Of zal die gewoon stuk zijn en vervangen moeten worden?

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen