Uitvallen van elektr functies als ruitensproeier, knopverlichting rond kachelbedining

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Renault
Merk
Renault
Model
Mégane
Type
Mégane II
Uitvoering
-
Bouwjaar
2004/9
Brandstof
Diesel
Reacties
5
Bekeken
2771
Gepost: 02-12-2010 13:26
Professional

LNRT

Lid sinds: 01-12-2010
3 bijdragen

Hallo,

Ik heb een renault met de volgende problemen, sinds een aantal weken werken de volgende onderdelen niet meer: de ruitensproeier zowel voor als achter ook als je de handle van de ruitensproeier aantrekt gaan de ruitenwissers niet heen en weer, de verlichting rondom de stelknoppen van de kachel en ventilatie roosters branden niet meer en de sigarettenaansteker/12v aansluiting geeft ook geen 12v af.

Nu heb ik de volgende dingen gecontroleerd, alle zekeringen linksvoor en onder de motorkap linksvoor, ruitensproeierpompje werkt als ik er handmatig stroom op zet, en achter het dashboard zelf heb ik voor de sigaretten/12v gezocht naar een evt. zwevende zekering maar kan niks vinden.

Heeft iemand dit misschien ook meegemaakt ? ik heb de auto uitgelezen met een actia multidiag en er zitten helemaal géén storingen in, zelf zit ik te denken aan een kapotte ruitenwisser handle en evt. verlichtings handle weet niet of deze ook los verkrijgbaar zijn of dat het een geheel is.

Mischien heeft iemand nog een suggestie voordat ik onderdelen ga vervangen ?

Mvg, LNRT
 

Gemeten

Alle zekeringen en sproeierpompje getest.

Uitgelezen met

Actia Multi Diag

Foutcodes

-

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken