Configuratie ECU (DF1069 gloeibougie configuratie na EGR uitprogrammeren)

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Renault
Merk / model / type
Renault Scénic Scénic II
Bouwjaar
2006
Brandstof
Diesel
Onderwerpen
Diagnose apparatuur
Foutcodes
Motor

Aantal reacties: 7
Aantal maal bekeken: 258

Gepost: 22-02-2019 09:11
Professional

Timmerklits

Zaakvoerder
Timmermans Powerbox Tuning
Universeel

Lid sinds: 26-05-2011
85 bijdragen

Hallo,

Ik heb bij deze wagen de egr uitgeschreven, maar nu is de configuratie blijkbaar weg, hij geeft een fout in de motor ecu DF1069 gloeibougie configuratie) en ook een fout in de abs DF037.

Motor zit in velige modus, start normaal enzo, egr zie ik ook op 0 blijven staan nu, (ik heb ook al de originel file terug ingelezen, fouten blijven maar egr werkt dan wel weer)

De injector codes moet je eerst uitlezen, maar er staat niets van configuratie, dit is mogelijk met mijn maxisys 908 pro zie ik, maar nu te laat natuurlijk

Blijkbaar is dit enkel mogelijk met can clip van renault, en ook enkel als je online verbinding hebt met renault dan, zo word mij verteld.

Iemand meer info of dit echt zo is, of hoe je de configuratie juist kan zetten ? Ik ken wel iemand met can clip origineel maar deze heeft geen verbinding online en zegt ook dat dit dan niet gaat.

Zou je niet gewoon ergens kunnen instellen, deze heeft dit type gloeibougies, dat type abs enz....

 

 

Uitgelezen met

Maxysys 908 pro

Foutcodes

DF1069 motor ecu en DF037 abs

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.