Startmotor gaat rond maar motor slaat soms pas aan na diep gasgeven

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Renault
Merk
Renault
Model
Twingo
Type
Twingo I
Uitvoering
-
Bouwjaar
2001
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
4485
Gepost: 08-09-2008 21:31
Professional

marceldr

Lid sinds: 06-09-2008
9 bijdragen

Deze twingo heeft een mechanisce bak met computergestuurde koppeling en schakelsysteem (robot)hij is van het jaar 2001 en heeft 1149 cc 43kw

Nu onwillekeurig soms dagen werkt alles prima, tot  bijvoorbeeld  de wagen word buiten gereden, hij start onmiddelijk zonder ook maar een onderbreking,zet hem buiten stil, doe de garage deur dicht en start weer, nu  de starter gaat prima de motor gaat rond maar slaat niet aan.

Nu door het gas pedaal diep in te drukken en te starten een keer of 2 slaat de motor wel aan, zonder ook maar een enkele aarzeling draaid deze onmiddelijk normaal.

De benzine pomp hoor je afslaan alsdeze op druk is als je het contact op zet, de servomotor van de robot schakelingwerkt ook, de olie is op pijl, benzine pomp is 2 maand geleden vernieuwd, zij was defect toen.

bougies , luchtfilter, olie filter distributie riem zijn 2 maand geleden alle vervangen ter info.

Een grote benzine filter kan ik niet vinden zou volgens renault in de brandstofpomp zitten en is erg klein verder vind je geen (of deze moet goe verstopt zitten).

Heb alle stekkers en zekeringen er al af en uit gehad, dacht misschien slecht contact.

Nu kent er iemand een antwoord op mijn start probleem.

 

Hartelijk dank bij voorbaat

 

Marceldr

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken