geen voeding op truitensproeiers en mistlicht

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Seat
Merk
Seat
Model
Altea
Type
Altea
Uitvoering
-
Bouwjaar
2004
Brandstof
Diesel
Reacties
6
Bekeken
391
Gepost: 29-06-2019 19:44
Professional

Medard

zaakvoerder
Garage Medard
Universeel

Lid sinds: 17-09-2013
161 bijdragen

beste. 

We hebben een altea binnen met volgend probleem er komt geen voeding op de ruitensproeierpomp als ook geen voeding aan mist licht.

Heb alle zekeringen door gemeten en zijn zeker niet kapot.

Ik zie in het meetwaardenblok in de centrale electronica dat hij bij de waterpomp een sturing krijgt van de schakelaar aan het stuur wanneer deze bedient wordt en de ruitenwisser reageren ook maar aan de pomp komt geen stroom.

Ik krijg wel een constante foutmelding in de centrale electriciteit van  p 02401- contact 75 x  electrische storing in het stroomcircuit.

Volgens mijn gegevens zou er dan een slecht contact zijn in de zekeringen maar zoals al vermeld vind ik geen zekering zowel in de wagen als aan de batterij die slecht contact heeft.

Nu is men vraag het contact 75 x zit deze in de centrale electrische doos ? want buiten de ruitensproeierpomp en de mistlichten werkt alles .

Kan er iemand mij een schema leveren zodat ik het kan nazien.

Alvast bedankt

Gemeten

alle zekeringen + werking van ruitensproeierpomp

Uitgelezen met

vag com

Foutcodes

p 02401 contact 75 X electrische storing in het stroomcircuit

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen