Vacuum slangetje > Airco - Kachel... ?

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Seat
Merk
Seat
Model
Ibiza
Type
Ibiza
Uitvoering
-
Bouwjaar
1998
Brandstof
Benzine
Reacties
11
Bekeken
2553
Gepost: 30-12-2009 17:52
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Jongens een kleine vraag,

Wie weet waarvoor deze vacuum slang voor dient, Zie pijl op foto..Hij zit precies tussen de 2 kachelslangen in onder het schutbord die naar binnen toe lopen,

Zelf vermoed ik dat het iets met de kachelbediening of airco te maken heeft.

Na een grote beurt met thermostaat wissel, gelijk alle vacuumslangen vervangen, niet omdat er problemen door ontstaan zijn, maar uit voorzorg omdat meer dan de helft poreus was en de beste tijd erop hadden zitten, bij het laatste slangetje ( dus bij de kachel ) had ik niet de slang eraf getrokken maar er zat nog een plastic verbindings stukje aan, even het schuim opzij gehaald en zag dat op het uiteinde van dat verbindings stukje ook een slangetje zat, alleen.....Dat zit dus binnenin en kom je zo dus niet bij.

Bij het testen geen problemen ondervonden ontdankst die vacuumslang nu niet vast zit, ook de verwarming werkt naar behoren, net zoals de binnencirculatie van de auto, ook de airco werkt nog perfect.

Waarvoor dient die slang en waar loopt hij naartoe ? En is er eventueel makkelijk bij te komen ?

Fijne jaarwisseling allemaal!

Gr Stefan

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken