Bij starten geeft auto zelf 2 x gas

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Seat
Merk
Seat
Model
Inca
Type
Inca
Uitvoering
-
Bouwjaar
2001/9
Brandstof
Diesel
Reacties
11
Bekeken
3657
Gepost: 29-07-2013 17:04
Professional

Twan

Zzper
Dto
Universeel

Lid sinds: 28-07-2013
1 bijdragen

 Beste medemonteurs, 

Heb hier een seat van 2001 sdi diesel die de laatste tijd (klein jaartje volgens klant) een vreemd voorval heeft. Bij het starten geeft de auto zelf 2 x gas. Normaal gesproken gloeit hij ook maar 1of2 sec voor maar soms duurt het voorgloeien wel 5tot8sec en dan heeft hij dit probleem. De wagen rijd verder perfect en heb hem door een collega monteur uit laten lezen en daar zijn geen problemen geconstateerd. Echter gaat volgens de klant de wagen dit steeds vaker doen en het maakt niet uit of hij koud of warm is. Wij kunnen er hier zo niet achter komen dus vandaar mijn vraag hier voor de andere experts? Waar denken jullie aan?    Mvg Twan.

 

Gemeten

Beste medemonteurs, Heb hier een seat van 2001 sdi diesel die de laatste tijd (klein jaartje volgens klant) een vreemd voorval heeft. Bij het starten geeft de auto zelf 2 x gas. Normaal gesproken gloeit hij ook maar 1of2 sec voor maar soms duurt het voorgloeien wel 5tot8sec en dan heeft hij dit probleem. De wagen rijd verder perfect en heb hem door een collega monteur uit laten lezen en daar zijn geen problemen geconstateerd. Echter gaat volgens de klant de wagen dit steeds vaker doen en het maakt niet uit of hij koud of warm is. Wij kunnen er hier zo niet achter komen dus vandaar mijn vraag hier voor de andere experts? Waar denken jullie aan? Mvg Twan.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken