Hele rare storing Leon, niet Aanslaan

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Seat
Merk
Seat
Model
Leon
Type
Leon
Uitvoering
-
Bouwjaar
2005
Brandstof
Benzine
Reacties
17
Bekeken
3815
Gepost: 16-03-2012 09:12
Professional

thevoice


Universeel

Lid sinds: 24-05-2011
37 bijdragen

Deze Leon heeft ooit iemand een Brandstofpomp in gezet. En met kit afgedicht tussen de afsluitring. Nu heb ik de tank schoon gemaakt, en nieuwe pomp gemonteerd. Auto deed het weer daarna. Maar na een tijdje Auto uit gezet. I.v.m. rokende uitlaat. doordat collega hier op wees. En nu is het mooiste, De auto gaat nooit meer aan. (Duidelijk zijn-Start wel maar slaat niet aan). De ECU is nagekeken door ACtronics samen met het Instrumentenpaneel en Immobelizer. Deze zijn echter OK bevonden. Auto heeft Brandstofdruk van 3 bar tijdens starten. zie dat de Injectoren ook werken. Auto staat op tijd. Het enige rare is dat ik bij starten Maar 1 rondje vonken zie bij bougies. en bij los trekken allerlei sensoren, geen foutcodes in ECU. bij los trekken actuator zie ik wel foutcode. Bij deze auto lijkt dus alles goed. Maar misschien heeft iemand een tip.

Denk dat probleem bij bobines ligt, maar vervangen van bobine lijkt mij onzinnig. want het is wel heel toevallig dat ze ineens allemaal stuk zouden zijn, na een brandstof probleem.

Denk eerder aan ECU maar die is goed getest door ACtronics.

Help

 

Uitgelezen met

Bosch KTS

Foutcodes

Geen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken