Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

ruitenwisser blijft wissen

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Seat
Merk
Seat
Model
Leon
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2013
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
401
Gepost: 12-08-2021 17:38
Professional

Hanzzi

Lid sinds: 15-04-2011
257 bijdragen

Er staat Leon maar het is een Mii  maar die kan je niet aankiezen. Klant met Mii is al bij andere garage geweest daar is al twee keer de wisserschakelaar vervangen. Als nl even het contact aan staat gaan de wissers op de interval stand werken. met de schakelaar in de uit positie. Alle standen werken normaal het kan toch niet zo zijn dat er drie kapotte schakelaars geweest zijn. uitgelezen fout 00888 : ruitenwisserschakelaar voor interval functie

Misschien boordnetstuurapparaat?   wie heeft de oplossing ?

Uitgelezen met

Launch Euro pro 4

Foutcodes

00888 ruitenwisserschakelaar voor intervalfunctie

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.