volgende probleem ik denk elektra/bobine

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Seat
Merk
Seat
Model
Toledo
Type
Toledo
Uitvoering
-
Bouwjaar
2001
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
6017
Gepost: 23-03-2008 08:22
Professional

klabe

Lid sinds: 16-03-2008
8 bijdragen

Beste zoals ik in een eerdere vraag stelde hoe het kon dat bij cilinder 1 geen compressie was is dit nu verholpen het lag aan de uitlaatklep van cil.1 die niet goed afsloot laten maken en nu is de compresie van alle 4 de cilinders gelijk en goed.

Het terug monteren van de onderdelen ging ook vrij gemakelijk maar nu stuit ik op het volgende probleem en dat is dat de motor nog niet lekker loopt.

compressie van alle cilinders is oke.
Ik heb er 4 nieuwe bougies in gezet en ook alle 4 de bobines zijn oke (gewisseld van cil 1 naar 2 enz enz).
Als ik bij de  bobine van cilinder 1,2 en 3 om beurt een stekkertje los trekt(volgens mij van de injector) gaat de motor nog slechter lopen doe ik het stekkertje terug gaat hij wat beter lopen ,alleen als ik het stekkertje van bobine/cilinder 4 los maakt gaat de motor NIET  nog slechter lopen dus het lijkt wel of hij geen vonk krijgt bij cilinder/bobine 4.
Maar waar zou het aan kunnen liggen ik zie niets aan de bedrading of zo weet een van jullie misschien wat de oorzaak zou kunnen zijn??

Ik begin er een beetje van te balen toch al wat kosten gemaakt en het is nog niet 100%

Graag zie ik jullie ervaringen/oplossing tegemoet alvast bedankt ook op de reacties van de eerste vraag die ik destijds stelde.

 

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.