Sermi aanmelding

Merk
Model
Type
Uitvoering
-
Reacties
5
Bekeken
289
Gepost: 14-02-2024 09:30
Professional

martijn0

Diagnosetechnicus
Autoservice Den Hollander
Anders/Overig

Lid sinds: 15-01-2019
45 bijdragen

Ik was eens benieuwd of er hier al mensen bezig zijn met het invoeren van haar/zijn gegevens voor het SERMI certificaat? en wat hun bevindingen zijn?

Ik was er al mee bezig en had mij goed voorbereid en VOG al in juni 2023 aangevraagd, wat blijkt het is nu ouder dan 6 maanden en kan opnieuw aangevraagd worden. daar krijg je toch een punthoofd van?  

Ook moet ik nu mijn certificaten/diplomas van vroeger zien te achterhalen of ik wel vakbekwaam ben (minimaal niveau 2 benodigd). 

Al met al weer een hoop extra uitzoekwerk erbij

Dan had ik nog een vraag: Als je bijvoorbeeld een garage met alleen remote diagnose wilt blijven werken moet je dan ook een SERMI certificaat hebben? zoja dan zullen er toch een hoop bedrijven afhaken voorzie ik zo. 

los van het extra papierwerk heb je ook nog de kosten erbij van €1000 - €1500 . dan wordt een aantal trekhaakjes inleren per jaar ook niet echt rendabel.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken