Skoda Superb Combi 2015 storing in vergrendeling en ruitbediening

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Skoda
Merk
Skoda
Model
Superb
Type
TYPE 3T
Uitvoering
-
Bouwjaar
2015
Brandstof
Diesel
Reacties
3
Bekeken
289
Gepost: 14-06-2022 22:01
Professional

StandaertMotors

Directeur / eigenaar
Standaert Motors
Anders/Overig

Lid sinds: 13-06-2022
3 bijdragen

Skoda Superb met storing in automatische vergrendeling en werking van de elektrische ruiten. 

De deuren aan de bestuurderskant vergrendelen niet meer met de afstandsbediening noch met de bediening in het interieur. Met de bediening van het deurpaneel van de bestuurder lukt het ook niet om de ruiten te openen/sluiten en de bediening van de spiegels werkt ook niet meer. 

De vergrendeling van de deuren aan de passagierskant werkt nog correct (met de afstandsbediening) en de bediening van de elektrische ruiten aan de passagierskant werkt ook nog zoals het hoort.

Heeft iemand een dergelijk probleem reeds tegen gekomen? Ik vermoed dat de oorzaak in het regelapparaat van de linker voordeur zit, maar twijfel ook aan het regelapparaat van comfort elektronica als oorzaak. 

Alvast bedankt voor de reactie.

Gemeten

Zekeringen in orde. Bekleding deur LV gedemonteerd. Optische inspectie kabelboom deur LV in orde. Regelapparaat deur LV gedemonteerd en geopend (8X0 959 793 H), geen abnormale dingen tegen te zien. Na loskoppelen en terug aankoppelen van het regelapparaat deur LV lukte het terug om de ruiten LV en LA te bedienen. Maar na enkele keren te bedienen, lukte dit niet meer.

Uitgelezen met

Autel

Foutcodes

01331 (actief) Portierregelapparaat bestuurderszijde, geen signaal/communicatie 01333 (actief) Portierregelapparaat links achter, geen signaal/communicatie

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.