Co waarde

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Smart
Merk
Smart
Model
City-coupé
Type
Coupe
Uitvoering
-
Bouwjaar
1999
Brandstof
Benzine
Reacties
3
Bekeken
3549
Gepost: 16-02-2007 19:02
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Hallo,

Ik heb hier een smart die op de technische keuring afgekeurd werd voor een te hoge co waarde bij verhoogd toerental (was 10)

lamdasonde is vernieuwd, benzinedrukklep is vernieuwd(benzinedruk was te hoog en is nu goed), bij 2500 toeren krijg ik een waarde van 8 a 10 co met de originele uitlaat, ik heb er nu al twee verschillende uitlaten opgezet van een afbraakbedrijf en mijn waarde daalt naar 4 a 5 co, wat nog altijd niet goed is, het rare is dat de twee uitlaten precies dezelfde waarde geven (die nog altijd te hoog is) en ik ben bang dat wanneer ik een nieuwe uitlaat bestel (die ik niet even mag proberen ! ong 380 euro !!!) dat ik nog steeds een te hoge waarde zal hebben. Dus weeral kosten zonder resultaat, wat de client niet graag zal horen.Weet er iemand raad ? Nog dit de motor heeft ong. 5000 km terug een volledige revisie gekregen ( schelpen, zuigerveren, klepzittingen gezet, nieuwe kleppen enz.) omdat er een verbrande klep inzat.

Dank bij voorbaat, Dirk

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen