Aygo met startonderbreking probleem foutcode: B2799

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Toyota
Merk
Toyota
Model
Aygo
Type
TYPE B1
Uitvoering
-
Bouwjaar
2008/5
Brandstof
Benzine
Reacties
28
Bekeken
18148
Gepost: 02-07-2012 13:38
Professional

krimpenrik

Monteur
Autobedrijf E.J. Rooy
Universeel

Lid sinds: 15-06-2012
3 bijdragen

Hier in de garage een aygo met foutcode B2799 wat duid op een communicatie probleem tussen startonderbreek systeem en motor ECU. Auto is opgehaald met een doorgebrande hoofdzekering (stalen plaatje binnen in de zekering kast). Na vervangen wil de auto (nog steeds) niet lopen. Na het starten slaat hij direct af (startonderbreker gaat erop). Auto is van een groot bedrijf met poolse uitzendkrachten hierdoor is onmogelijk te achterhalen wat ermee gebeurd is.

 

Wat heb ik al gedaan?

* Zekeringen kast vervangen

* Start onderbreek unit met sleutel vervangen

* Computer uitgewisseld met andere aygo

 

Op het dit forum komt dezelfde code naar voren bij een citroen C1, deze garage heeft hem uiteindelijk naar toyota dealer gebracht welke ene draadbreuk gevonden heeft. Graag hoor ik van een specialist waar deze draadbreuk eventueel te vinden is want ik kan met meten namelijk niets vinden. Of heeft er iemand nog een andere ingave?

Gemeten

Diverse delen draadboom

Uitgelezen met

launch

Foutcodes

B2799

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.