Inhouden/geen vermogen

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Toyota
Merk
Toyota
Model
Corolla Verso
Type
TYPE R1
Uitvoering
-
Bouwjaar
2006/1
Brandstof
Diesel
Reacties
14
Bekeken
3883
Gepost: 08-01-2014 18:41
Professional

MB86

1e autotechnicus
Universeel

Lid sinds: 30-03-2011
17 bijdragen

wij hebben een Toyota Corolla Verso D-4D 2.0 liter diesel met de volgende klacht.

Als je de auto start draait deze netjes stationair. Geef je dan gas of wil je wegrijden dan komt de motor heel langzaam op toeren. Wanneer de auto eenmaal op toeren is geweest dan rijdt hij vervolgens normaal. Zet je het contact aan en uit, dan is het weer de eerste maal geen vermogen, daarna is het weer goed. Helaas bevat de ECU geen foutcodes.

De regelklepjes op de brandstofpomp (bekend probleem bij deze auto's) zijn 7 maanden geleden vervangen ivm een storing daarop.

Nu hebben we de luchtmassameter vervangen, de Turbo vervangen voor een gebruikte omdat deze variabel zou zijn volgens de dealer. (maar geen variabele turbo is)

En de EGR-klep gecontroleerd en deze is goed.

Het brandstoffilter is vervangen.

Gemeten

De EGR klep is gecontroleerd en goed De turbo is gecontroleerd en is goed De commonraildruk komt tot 120 Mpa bij vollast De Turbodruk komt tot 190 Kpa bij vollast

Uitgelezen met

Bosch KTS

Foutcodes

Geen

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen