hoor raar geluid achter tijdens rijden

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Toyota
Merk
Toyota
Model
RAV4
Type
TYPE A3
Uitvoering
-
Brandstof
Diesel
Reacties
4
Bekeken
697
Gepost: 30-07-2019 14:12
Professional

dewaard

Directeur / eigenaar
De Waard Auto's
Anders/Overig

Lid sinds: 19-07-2019
13 bijdragen

Hallo allemaal,

heb een probleem met toyota rav4 diesel 4x4aandrijving. Hoor tijdens het rijden een soort bonkend/trillend geluid achter, vooral bij snelheid rond de 90 hoor je het steeds erger worden. Als je de ramen achter open doet kan je de druk geluid niet weerstaan, maar zodra je de ruiten dicht doet is het veel minder. Heb van alles al geprobeerd, banden verwisseld. Heb de tussencardan eruit gehaald en zonder mee gereden en geen resultaat. Heb de olie verwisselt van de differentieel achter ook geen resultaat. heb de auto met alle 4 wielen op gekrikt en tussencardan weggehaald, dan leek de geluid veel minder of eigenlijk weg te zijn. maar toen ik de cardan verwijderd heb en er zo mee gereden heb was de geluid weer teruggekomen. 

Kan iemand me met deze probleem helpen of heeft iemand ervaring gehad met dit probleem. Want ik denk nu nog alleen aan achterdifferentieel of achter aandrijfassen.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.