Trainer gezocht bij GMTO

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Merk
Model
Type
Uitvoering
-
Reacties
0
Bekeken
2896
Gepost: 27-08-2014 10:48
Professional

Tom

Lid sinds: 29-06-2007
812 bijdragen

Beste leden,

Jullie kennen ongetwijfeld wel opleider GMTO. Zij zijn een goede partner van AMT wat betreft artikelen, en de evenementen als het AMT Diagnose Boot Camp en AMT Live. De mannen achter GMTO zijn nu op zoek naar uitbreiding van het team. Zie hieronder de door GMTO aangeleverde informatie:

Wie is GMTO
Sinds 1987 verzorgd GMTO trainingen aan universele en merkgerichte autobedrijven. Praktijkgericht opleiden staat bij ons hoog in het vaandel en GMTO is hierin marktleider. GMTO heeft een uniek concept ontwikkeld waarbij cursisten vaak vanaf de eerste tot de laatste minuut meten en bezig zijn met het stellen van diagnose. De vele gebruikte en volledig werkende automobielsystemen functioneren gelijk als in de praktijk, of het nu om Motormanagement-systeem, ABS, Airco of verlichting gaat. Uniek zijn de vele ingebouwde en soms pittige storingen. Deze bijzondere benadering helpt de cursisten zeer vaardig te worden in het stellen van de juiste diagnose.

Werkgebied en trainingslocaties
GMTO geeft trainingen op locatie en beschikt over een landelijk dekkend netwerk van trainingslocaties. Vaak worden de trainingen op basis van middag/avond gegeven. De thuisbasis bevindt zich in Broek op Langedijk (Noord-Holland). De voorkeur gaat uit naar een kandidaat wonend in Noord-Holland of omgeving.

Wat zoekt GMTO
Bij voorkeur een praktijkman die zijn kennis kan en wil overdragen en in teamverband meer kennis wil opdoen. Opleiding HBO/ MBO autotechniek is een pré. Na een gedegen inwerkperiode zal deze trainer zelfstandig trainingen en workshops kunnen verzorgen door het gehele land. Daarnaast zal hij regelmatig onze technische helpdesk bemannen en zeer lastige storingen aan ingebrachte automobielen verhelpen of begeleiden. Kortom, een zeer geavanceerde en afwisselende baan met vele facetten der techniek.

Kennis:
• MBO/HBO opleiding autotechniek.
• Kennis van elektronica en affiniteit met autotechniek.
• Kennis van de Office producten Word, Powerpoint en Excel.

Wat biedt GMTO

• Goede en technische werksfeer.
• Na een inwerkperiode krijgt een trainer beschikking over een lease-auto, lap-top en GMTO diagnose set
• Goede secundaire voorwaarden.


Reacties
Lijkt jou deze baan op je lijf geschreven en woon je bij voorkeur in Noord Holland, reageer dan en richt je sollicitatie aan John Phillips (johnphilips@gmto.nl).

GMTO Opleidingen
t.a.v. John Philips Kosterij 24
1721 PN Broek op Langedijk
 

Bijgewerkt door Tom op 27-08-2014 10:50