Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

probleem met schakelsysteem boite

Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Caddy
Type
Caddy
Uitvoering
-
Bouwjaar
2007
Brandstof
LPG
Reacties
4
Bekeken
173
Gepost: 31-01-2023 17:40
Professional

DYCAR

Directeur / eigenaar
GARAGE DYCAR BVBA
Anders/Overig

Lid sinds: 01-02-2021
83 bijdragen

Goeieavond AMTgroup,

Iemand ervaring met schakelsysteem die bovenaan op de boite staat van een VW Caddy van 2007 de as die op dat systeem staat bovenaan volledig rondgedraaid en afgesleten

Bestaat er daar een revisieset van en kan ik dat gewoon daar afnemen van die boite en vernieuwen zonder dat bij demontage stukken in die boite vallen of moet de boite volkledig open daavoor..?

Iemand ervaring mee..ik hoor het graag en bedankt alvast daarvoor ,mvg Eddy DYCAR

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.