Stroom verlies 1,2 amp --> centrale vergrendeling

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Eos
Type
Eos
Uitvoering
-
Bouwjaar
2013
Brandstof
Benzine
Reacties
13
Bekeken
727
Gepost: 06-03-2018 20:01
Professional

Tomopel

Technieker
Keersebilck
Merkspecialist

Lid sinds: 27-07-2016
12 bijdragen

Beste, Ik ben het stroom verlies aan het zoeken bij een VW EOS 2.0 tsi.

Het stroom verlies bedraagt 1,2 ampere ook na lange wachttijden (30min - 45min- 60min - enz..) Resultaat wagen heeft een lege accu na enkele dagen.

Ondertussen heb ik bij de hoofdzekeringen 1 voor 1 de stroomkabels los gemaakt en geraak ik van het stroom verlies af bij hoofdzekering 5 bij de accu van 80amp.

Met de elektrische schemas die ik kon vinden in onze bosh kts weet ik dat dit de voeding is van de bestuurdersdeureenheid passagiersdeureenheid en comfort regeleenheid. (van de sloten) nu heb ik reeds de sloten bij passagier en bestuurders deur afgekoppeld alsook het slot in de koffer. 

Nog steeds heb ik mijn 1,2 amp verlies. in mijn schema is ook terug te vinden zekering 4.12 zekering 4.23 en zekering 4.38. Enkel kan ik niet meer dan 3 zekeringskasten vinden en deze zekeringen zouden dus in zekeringskast 4 moeten zitten? 1 hoofdzekeringen aan accu, 2 zekeringen in motor ruimte, 3 zekeringen aan bestuurderszijde.

Iemand hulp hoe ik dit verder aanpak?
Ook de plaats waar de comfort regeleenheid zou zitten zou al een stapje vooruit zijn.

Alvast bedankt

Met vriendelijke groeten Tom

Gemeten

1,2 amp stroomverlies Deursloten reeds afgekoppeld

Uitgelezen met

Bosh Kts

Foutcodes

0

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.