EPC lampje brandt cuisecontrol doet het niet

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Golf
Type
Golf IV
Uitvoering
-
Bouwjaar
2001
Brandstof
Benzine
Reacties
7
Bekeken
7063
Gepost: 04-02-2008 18:51
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Het probleem dat wij hebben is het volgende, Golf is binnengekomen met het een EPC lampje dat brand,Foutcode uitgelezen (VAG-COM)

Code : P0571 remlicht/cruisecontrolschakelaar remlichtschakelaar vervangen (bekend probleem) remlichten gecontroleerd enz.

foutcode gewist maar op zomaar een willekeurig tijdstip ging het lampje weer branden ,ook kwamen wij er achter dat de cruisecontrol niet werkten dus ook deze schakelaar vervangen door een nieuwe weer foutcode (P0571) gewist echter zonder beoogt resultaat na enige tijd gaat het lampje toch weer branden met de zelfde foutcode

De cruisecontrol werkt niet,ook het lampje op het dashbord gaat niet aan bij inschakelen.

Inmiddels voor de zekerheid kopp. en remlichtschakelaar vervangen goed gemonteerd maar foutcode P0571(onaannemelijk signaal remlichtschakelaar) blijft terug komen.

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.