Probleem / storing tellercluster

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Golf
Type
Golf V - Plus
Uitvoering
-
Bouwjaar
2007/1
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
467
Gepost: 28-03-2019 13:28
Professional

Andre72

Chef werkplaats
Autobedrijf Jos Bongers
Universeel

Lid sinds: 22-09-2009
78 bijdragen

Goedemiddag ,

Ik heb hier in de werkplaats aangeboden gekregen een VW Golf uit 2007 met het volgende probleem .

Het tellercluster gaat bij het openen van het portier niet aan , bij inschakelen van de verlichting ( niet op contact) worden toerenteller en km teller niet verlicht , ook de lichtverklikker laat niets van zich horen .

Na een proefrit is mij ook opgevallen dat de klok (tijd) , dagteller en de tijdsaanduiding van het aantal gereden minuten op nulstand gaat na een minuut bij het uitzetten van contact. Ook blijkt dat de temparatuurmeter, brandstofmeter en toerenteller in de laatste aangegeven stand blijft staan , deze gaan dus niet in de nulstand.

Na het uitlezen van het voertuig zijn er geen foutcodes naar voren gekomen , ook niet als je het tellercluster specifiek uitleest , actuatortest uitgevoerd of alle meters en lampjes naar behoren werken, dit bleek het geval.

Iemand een idee waar ik het verder moet zoeken , alle systemen van het voertuig zijn uitgelezen met een Solus van Snap-OnĀ 

Uitgelezen met

Solus Snap-On

Foutcodes

Geen Code's

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.