water temp zender lekken naar computer toe?

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Golf
Type
Golf VII
Uitvoering
-
Bouwjaar
2013
Brandstof
Benzine
Reacties
4
Bekeken
326
Gepost: 22-04-2023 15:07
Professional

John5720

After sales manager
Amsterdam Cars
Universeel

Lid sinds: 21-11-2007
104 bijdragen

Hallo, ik heb hier deze Golf staan, is naar  andere garages geweest( VW dealer en onafhankelijke). Ik denk dat het verstandig is om eerst een beetje onderzoek te doen voordat ik verder ga. Het probleem is het volgende: Zo nu en dan start ie niet, vooral als de auto een(korte tijd) stil staat als de motor warm is na een langere rit. Ze hebben de motor ECU droog gemaakt, en een lekkende motor temp zender gevonden, volgens de dealer komt er vocht in de ECU via de bedrading vanuit de lekkende zender. Ze hebben een offerte van  NZ$2500 gegeven om de kabelboom te vervangen.. Aangezien dit een hoop geld is heeft men mij gevraagd wat ik ervan denk en of er andere goedkopere mogelijkheden zijn!

Heeft hier iemand ervaring mee? Bij Voorbaat Dank. John, vanuit Nieuw Zeeland

 

 

Uitgelezen met

universele OBD test

Foutcodes

Als dit startprobleem er geweest is heb ik de volgende codes :PO341(Camshaft position sensor A) en PO016(crankshaft position sensor/camshaft out of sequence

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken