wanhoop nabij

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Passat
Type
Passat V
Uitvoering
-
Bouwjaar
2000
Brandstof
Diesel
Reacties
3
Bekeken
2896
Gepost: 26-03-2009 21:51
Professional

fonz

Lid sinds: 26-03-2009
13 bijdragen

Heren.

ik heb een passat van 2000 (115 pk pompverstuiver)met een atj motor.het volgende deed zich voor hij liep onregelmatig ,uit laten lezen bij de vw dealer en die gaf aan 3 cil doet niet mee.heb een aantal maanden geleden de welbekende kabel als eens vervangen ,dus eigenlijk bleef er niks anders over dan dat de pompverstuiver zelf het probleem was ,dus nieuwe besteld met nieuw bevestegings mat .spulletje gemonteerd en hij liep nog steeds hetzelfde .opnieuw laten uitlezen en hij had nog steeds dezelfde storing .heb even getwijfeld of de kabel van ecu naar de verstuivers misschien onderbroken was maar die gaf netjes 0.8 ohm aan.dus daar zal het probleem niet in zitten denk ik??heb altijd de juiste olie gebruikt en heb altijd zijn beurtjes op tijd gehad.

alleen dit probleem kan ff niet thuis brengen ,dus is er  misschien iemand die dit probleem kent en mij misschien een eindje op weg wil helpen??ik zou jullie daar zeer dankbaar voor zijn .

 

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken