Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Auto start wel rond pakt niet aan.

Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Polo
Type
Polo V
Uitvoering
1.2 TDI Bl.M. Comfl.
Bouwjaar
2012
Brandstof
Diesel
Reacties
6
Bekeken
177
Gepost: 25-01-2023 21:28
Professional

nielsn

Monteur
Anders/Overig

Lid sinds: 20-10-2020
2 bijdragen

Hallo,

 

Ik heb een polo staan met de volgende storing. 

Auto is onderweg stil gevallen met een defecte opvoerpomp in de brandstoftank. Deze is vervangen. Nu komt er weer brandstof tot aan de hogedrukpomp. Bij rond starten komt er geen druppel uit de hoge druk aan sluiting van de pomp naar de rail. Geen motorstoring lamp aanwezig. Op moment diagnose computer kapot dus kan hem niet uitlezen. Iemand misschien nog tips?

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.