Gloeilamp blijft branden en start moeilijk

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk / model / type
Volkswagen Polo Polo V
Bouwjaar
2011/10
Brandstof
Diesel
Onderwerpen
Motor
Ontsteking
Starten / niet aanslaan

Aantal reacties: 34
Aantal maal bekeken: 742

Gepost: 10-08-2019 10:32
Professional

Makkie023


Anders/Overig

Lid sinds: 26-07-2019
12 bijdragen

Beste forumleden,

Ik ben al een aantal keer dit probleem tegen gekomen op forums waaronder deze forum. Alleen het probleem is dat ik ondertussen bijna alles al heb gedaan om het probleem op te lossen maar het voorgloeilampje blijft branden, ik kan de sleutel wel 20x omhalen en dan uiteindelijk kan ik hem wel starten wat ik overigens ook vreemd vind, want dan gaat het lampje wel uit.

Ik heb alle gloeibougies doorgemeten en 1 was stuk, die is vervangen, ook heb ik een zwetende injector vervangen wat een hoop sensor problemen heeft opgelost zoals: nokkenaspositie sensor, druk hoog sensor common rail en druk laag. Massa punten heb ik ook gemeten en ook die waren goed. De gloeirelais heb ik ook al vervangen maar helaas nog steeds het probleem wat blijft. Weet iemand wat ik nog kan doen aan dat ding wat doorslaggevend is?

Gemeten

12.4 V. Alles onder 5ohm. Gloeiers onder 1.5ohm. Injector vervangen. Gloeibougie vervangen. Gloei relais.

Uitgelezen met

Delphi

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.