Gloeilamp blijft branden en start moeilijk

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Polo
Type
Polo V
Uitvoering
-
Bouwjaar
2011/10
Brandstof
Diesel
Reacties
34
Bekeken
1159
Gepost: 10-08-2019 10:32
Professional

Makkie023


Anders/Overig

Lid sinds: 26-07-2019
19 bijdragen

Beste forumleden,

Ik ben al een aantal keer dit probleem tegen gekomen op forums waaronder deze forum. Alleen het probleem is dat ik ondertussen bijna alles al heb gedaan om het probleem op te lossen maar het voorgloeilampje blijft branden, ik kan de sleutel wel 20x omhalen en dan uiteindelijk kan ik hem wel starten wat ik overigens ook vreemd vind, want dan gaat het lampje wel uit.

Ik heb alle gloeibougies doorgemeten en 1 was stuk, die is vervangen, ook heb ik een zwetende injector vervangen wat een hoop sensor problemen heeft opgelost zoals: nokkenaspositie sensor, druk hoog sensor common rail en druk laag. Massa punten heb ik ook gemeten en ook die waren goed. De gloeirelais heb ik ook al vervangen maar helaas nog steeds het probleem wat blijft. Weet iemand wat ik nog kan doen aan dat ding wat doorslaggevend is?

Gemeten

12.4 V. Alles onder 5ohm. Gloeiers onder 1.5ohm. Injector vervangen. Gloeibougie vervangen. Gloei relais.

Uitgelezen met

Delphi

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen