motor stilvallen en onmiddellijk opnieuw te starten...

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Polo
Type
Polo IV
Uitvoering
-
Bouwjaar
2007
Brandstof
Benzine
Reacties
12
Bekeken
1040
Gepost: 02-05-2019 13:49
Professional

jhl

Lid sinds: 11-12-2010
473 bijdragen

Beste vrienden wij zitten opnieuw met een dilemma. Ten einde raad is dit voertuig bij ons binnengebracht met de volgende klacht. Tijdens het rijden (of beter als het voertuig bijna stilstaat) valt de motor plots uit. De auto heeft dit meer bij warmer weer dan bij koud weer.

Nu hebben wij dat voertuig 2 dagen bij ons gehad en stellen we inderdaad vast dat naarmate de auto warmer wordt en op bedrijfstemperatuur komt hij inderdaad plots de geest geeft. Zelfs niet tijdens het rijden. Nu hebben wij die uitgelezen met TEXA en Brainbee, maar er is GEEN enkele foutcode aanwezig.

Eerst dacht ik in de richting van een defekte tellerklok (heb dit al meegemaakt), maar de auto start onmiddellijk terug. Dit voertuig is ondertussen al in 2 andere garages geweest alwaar men tot identieke situatie kwam.

Wij hebben de timing nagekeken van de motor en die is perfekt, de nokkenassensor is vorig jaar vervangen door dealer, enz...

Moest deze panne iemand bekend in de oren klinken, dan zijn alle tips welkom.

Kan het dat de temperatuurwijzer niet correct werkt? Koelfan springt niet aan, maar wel als je de airco aanzet.

Wordt vervolgd..........

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen