Polo 1.2 tdi geen vermogen

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Polo
Type
Polo V
Uitvoering
-
Brandstof
Diesel
Reacties
8
Bekeken
1306
Gepost: 06-05-2022 19:46
Professional

Billygarage

Directeur / eigenaar
Garage ehv
Anders/Overig

Lid sinds: 26-11-2016
108 bijdragen

Beste collegas,

we hebben een auto binnen gekregen die geen vermogen levert, heb de auto gelezen en daar komt de volgende storing uit - p00af00 ( versteleenheid voor uitlaatgasturbo 1 klemt.)

de auto is eerst bij een andere garage geweest en daar hadden ze eigenlijk een puinhoop van gemaakt zoals de vacuum slangen zaten niet goed op hun plek klemmetjes en borgveren vergeten te monteren.nu is alles goed zoals het hoort alleen krijgt de vacuumpot van de turbo geen aansturing de n75 is ook al vervangen door die garage door een imitatie, en omdat het een imitatie is heb ik een originele gemonteerd maar nog steeds het zelfde , als ik ga meten op de 2 draden die naar de n75 lopen zit er met de stekker los 12,5v en 3,5v op en met de stekker aangesloten op allebeide kabels 12.5 v volgens mij is dit vreemd wat denken jullie hiervan ?

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.