Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Sharan vol sporadische codes en stuurbekrachtiging uitval

Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Sharan
Type
Sharan
Uitvoering
-
Bouwjaar
2011
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
256
Gepost: 15-12-2022 16:38
Professional

Jeroengebbing

After sales manager
auto- & motorhuis
Universeel

Lid sinds: 18-04-2016
14 bijdragen

Ik loop een beetje stuk op dit project dus ik hoop dat iemand mij kan helpen bij het volgende. Problemen, kermis (alle lampjes op instrumenten paneel knipperen toerenteller en snelheidsmeter gaan alle kanten op en uitval van stuurbekrachtiging. De meeste storingen staan in het regelapparaat van de stuurbekrachtiging, 

De storingen zijn allemaal sporadisch, maar als je gaat rijden dan komen er binnen 5 minuten alle meldingen die je maar kan bedenken.

De actieve storing die blijft staan is 00566:008 Active/static Steering assistance operation - Implausible signal

Er schijnt een software update te zijn voor deze module maar de dealer zegt dat die update er niet is. De software versie is 1101 die zou naar 1401 ge update kunnen worden. Nummer regel apparaat stuurbekrachtiging is 5N1909144L wie weet raad?

Zie bijlage 

Groetjes,

Jeroen

 

Uitgelezen met

Autel

Foutcodes

Zie bijlage

Downloads (1)

  • sharan-kermis.pdf


Alleen ingelogde leden kunnen de bestanden downloaden. Inloggen »

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.