Bocht verlichting werkt niet en geeft hier melding in display

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
T-Roc
Type
Uitvoering
-
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
504
Gepost: 14-06-2023 17:02
Professional

shamu

Lid sinds: 18-10-2010
6 bijdragen

Goede dag,

Bij deze T-roc komt er na enkele seconden een melding in het display Dynamische bocht verlichting defect. Storing is (vermoeden wij) gekomen na het monteren van een Brink trekhaak. Na montage waren hier nog andere storingen aanwezig. Oorzaak van deze storingen was dat de stekker in de voedingscentrale waar de bedrading bijgevoed wordt niet goed geborgd was. Hierna waren deze storingen weg en bleef alleen de dynamsiche bochtverlichting storing over.

Wij komen zo niet verder met de auto zonder schema o.i.d.Auto is bij VW dealer geweest die wilde de Gateway gaan vervangen. (toen de andere storingen ook nog aanwezig waren, maar die zijn nu dus opgelost na de stekker goed geborgd te hebben.) Wie o wie kan ons verder helpen.

Gemeten

Hebben bedrading tbv trekhaak nogmaals nagelopen. Hebben de bedrading gedemonteerd tbv trekhaak. Dus auto weer origineel. allemaal geen succes uiteglezen valt in data op dat links op 9graden staat en rechts 'defect"

Uitgelezen met

Autel met (maxiflash)

Foutcodes

U116E00 REGELAPPARAAT LICHTREGELING LINKS GEEN COMMUNICATIE U116F00 REGELAPPARAAT LICHTREGELING RECHTS GEEN COMMUNICATIE

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.