Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Energiemanagment

Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
T-Roc
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
2020
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
267
Gepost: 26-01-2023 12:26
Professional

wester


Universeel

Lid sinds: 26-11-2007
107 bijdragen

Beste colega's Ik heb hier een Vw T-Roc met een foutcodse B1802F1 Energie management waarschuwing geactiveerd, het start/stop systeem werkt daardoor niet.

Ik heb er een Bosch accu ingezet en toegekend aan de auto met de KTS er zat een accu in van KwikFit maar deze bleef maar een laadtoestand van 56% aangeven in het canbus meetwaardeblok. de Bosch accu staat nu op 80%. 

Weet iemand hoe ik kan controleren of het accu management goed werkt??

Gr. Jan

Uitgelezen met

KTS

Foutcodes

B1802F1

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.