Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

adblue melding niet kunnen resetten

Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Tiguan
Type
Tiguan
Uitvoering
2.0 TDI Sport&St. 4M
Bouwjaar
2015
Brandstof
Diesel
Reacties
8
Bekeken
727
Gepost: 09-01-2023 16:08
Professional

Keesvdheijden

Autotechnicus
Autobedrijf Kees van der Heijden
Anders/Overig

Lid sinds: 09-11-2022
2 bijdragen

Hallo, hebben hier een vw tiguan staan met een adblue probleem. De adblue pomp is vervangen en de injector gereinigd. Als we actuator test doen dan zie je een mooie neveling ( inspuiting) van de adblue verstuiver in een maatbeker.

Nu geeft die in het instrument aan nog 800 km maar de adblue tank zit vol. we krijgen hem niet gereset ook niet met de VCDS testkast ( vagcom). We hebben alle leerwaarden gereset en lange proefrit gemaakt dit geeft geen effect. 

Af en toe geeft die motorstoing p218 F reductie middel doorstroming.

Maar als we hem aansturen doet die het wel in de maatbeker. stroming heeft die.

De Nox sensor is ook vervangen.

Gemeten

adblue vulstand Foutcodes uitgelezen Meetwaarde

Uitgelezen met

bosch kts - vagcom- texa

Foutcodes

p218F

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.