Geen vermogen, Geen gas kunnen geven

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Touareg
Type
Touareg
Uitvoering
-
Bouwjaar
2007/2
Brandstof
Diesel
Reacties
19
Bekeken
826
Gepost: 30-01-2020 14:47
Professional

superthijmen


Universeel

Lid sinds: 17-06-2015
10 bijdragen

Hallo AMT lezers,

We hebben bij ons een VW Touareg binnengekregen met inhouden/ geen gas kunnen geven. bij stationair draaiende motor kun je gewoon gas geven, op het moment dat je weg wilt rijden lukt dat niet meer, uiteindelijk als je het gaspedaal vast blijft houden en de auto is op toeren ( boven de 2/2500 touren) kun je fatsoenlijk rijden.( ook niet altijd ). toen de auto binnen kwam zat de storing P2035 erin ( laaddruk regeling regelgrens niet bereikt). maar na het wissen komt die niet terug, pas als je +- 5 min bezig bent geweest om de auto te verplaatsen komt die storing weer maar eigenlijk niet gelijk tijdens het optreden van de storing. we hebben zelf al even het gasklephuis en de buis naar de EGR gereinigd die zat helemaal dicht geslibt. verder nog niets kunnen constateren. 

Wij hebben met deze motoren weinig ervaring en gaan er volgende week even induiken, als iemand tips of suggesties heeft horen we het graag.

 

Gemeten

Nog geen metingen uitgevoerd, gasklephuis en inlaatbuis en spruitstuk bekeken Vacuüm slangen bekeken.

Uitgelezen met

Hella gutmann

Foutcodes

P2035 laaddrukregeling

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.