Hobbel in aandrijving

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Touareg
Type
Touareg
Uitvoering
-
Bouwjaar
2004/9
Brandstof
Diesel
Reacties
16
Bekeken
3989
Gepost: 13-01-2011 10:39
Professional

geertjan

Werkplaatschef
Anders/Overig

Lid sinds: 27-11-2008
234 bijdragen

 Bij deze Touareg voel je na wegrijden (vooral koude situatie) een hobbel door de aandrijving. Net of je over een onderbroken witte middenstreep rijdt. Je voelt dit het best rond de 40-50km/u. Ga je harder verdwijnt het weer. 

Zet ik de keuzenhandle in de -N- en laat de auto vrij rollen blijft het hobbelen hetzelfde tot je onder de 35-40 km/u komt dan zakt het weg.

Ik las wel reacties aangaande de elektromotor op de tussenbak. Moet vanaf de -C- serie zijn. Dit is een -A-. Ik weet niet of die deze storing kan veroorzaken. Ik zat ook nog te denken aan het lager in de lange tussenas. Maar op de brug voel ik er niets aan.

Gemeten

Bak uitgelezen: geen storingen Auto op brug laten draaien. Is moeilijk te beoordelen. Dan voel je alles hobbelen en hij gaat afregelen. Ook als ik de ASR uitschakel. Wielen en banden zijn netjes rond. Kan zo geen speling op rubbers van de bak vinden.

Uitgelezen met

KTS

Foutcodes

-

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken