Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

Kachel word niet warm

Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Touareg
Type
Touareg
Uitvoering
3.0 TDI Highline
Bouwjaar
2012
Brandstof
Diesel
Reacties
0
Bekeken
94
Gepost: 29-12-2022 20:35
Professional

mRk1989


Universeel

Lid sinds: 19-03-2013
15 bijdragen

Heeft iemand ervaring met verwarmingsproblemen van een VW Touareg V6 tdi?

Het probleem is dat de kachel niet warm word als die stationair draait, met gasgeven word de kachel wel warm. Er zit een ook een electronische waterpomp in het systeem deze draait op het moment als de verwarming aanstaat niet en als ik de verwarming uit zet gaat die wel draaien. Zet ik de verwarming aan en zet ik zelf spanning op de electrische waterpomp dan word de kachel wel warm. 

Weet iemand hoe de waterpomp dient te werken?

 

Het bijzondere is dat als ik de verwarming/airco uitlees dan staat met verwarming aan dat de waterpomp aangestuurd word, maar die draait dan niet. Op het moment dat ik de verwarming uitzet de geeft meetwaardes aan dat de waterpomp niet aangestuurd word, maar dan gaat die wel draaien

Gemeten

Onderdelen vervangen/ gecontroleerd: Thermostaat Waterpomp (mechanisch) Kachelradiateur

Uitgelezen met

Guttman

Foutcodes

Geen foutcodes

Downloads (1)

  • img-20221229-wa0004.jpeg


Alleen ingelogde leden kunnen de bestanden downloaden. Inloggen »