Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

relais contact 15 schakelt niet

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Touareg
Type
Touareg
Uitvoering
-
Bouwjaar
2005
Brandstof
Diesel
Reacties
2
Bekeken
323
Gepost: 01-09-2022 14:40
Professional

wimjan

Autotechnicus
Garage Wim Janssen
Anders/Overig

Lid sinds: 08-01-2021
3 bijdragen

relais contact 15 onder bestuurderszetel word niet aangestuurd door stuurdoos 'toegang en startbevoegdheid' , de relais word massa aangestuurd. Er is geen draadbreuk  , want als je masse zet op deze draad kant stuurdoos schakelt de relais wel. In de stuurdoos TSBevoegdheid moeten verschillende signalen toekomen voor dat de relais contact 15 word aangestuurd.

Gemeten

sleutelherkenning :ok elektr. stuurslot ontgrendeld , maar kan niet achterhalen of deze het signaal ook doorstuurd naar TSB . Iemand hier ervaring mee?

Uitgelezen met

BOSCH KTS , vag com

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.