Vakredacteur AMT gezocht!

Voor de redactie van AMT in Zeist zijn wij op zoek naar een redacteur met kennis van óf affiniteit met autotechniek. Ook als je als technicus open staat voor een switch naar de rol als redacteur, laat dan wat van je horen! We leiden je graag op als vakredacteur! Via deze link kun je de vacature bekijken.  

Bij interesse kun je direct contact opnemen met Jasper Magis via 0615643950 of jaspermagis@vmnmedia.nl (Recruitment VMN media).

P2002 komt direct terug

Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Touran
Type
Touran
Uitvoering
1.9 TDI Comfortline
Bouwjaar
2009
Brandstof
Diesel
Reacties
12
Bekeken
323
Gepost: 18-01-2023 16:55
Professional

ronn4

Directeur
Ron's Autoservice
Universeel

Lid sinds: 05-08-2011
45 bijdragen

Hallo. 

Ik heb een probleem met een VW Touran die vorige week hier binnen is gebracht.

De auto heeft een roetfilerstoring en foutcode P2002 komt direct na het wissen terug. Ook als de motor nog niet eens gestart is na het wissen. 

Ik heb het roetfilter uitgelezen en deze geeft aan dat hij vol is bij de waarde 60. Bij deze auto is het echter slechts 24.

Preventief hebben wij de drukverschilsensor vervangen. Ook heeft een andere garage de stekker + bedrading (+-10cm) van deze sensor vervangen.

Ook was er een gloeibougie defect. Uiteraard meteen vervangen.

 

Als iemand mij kan helpen zou ik heel blij zijn.

Gemeten

Deeltjeswaarde gecheckt. Alles uitgelezen--> 1 gloeibougie defect, reeds vervangen

Uitgelezen met

Delphi

Foutcodes

P2002

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.