AXE DTC 16501/P0117

Volkswagen
Merk
Volkswagen
Model
Transporter
Type
T5
Uitvoering
-
Bouwjaar
2004/7
Brandstof
Diesel
Reacties
14
Bekeken
902
Gepost: 23-04-2018 23:35
Professional

justiam


Een goede garage in het mooie Flevoland
Merkspecialist

Lid sinds: 01-11-2015
9 bijdragen

Beste leden, 

Onlangs een T5 binnen gehad en een schrijven hier gevonden over een AXD/AXE sensor die deze storing betreffen zou. Deze sensor zou onder het inlaatspruitstuk zitten. 

Nu alles weg gebouwd zit hij er niet. 

Storing is 16501 "koelvloeistof Temperatuur Circuit Lage Input" Leek te gaan om de G62. Blijkbaar heeft deze auto niet deze befaamde sensor. 


Mijn vraag: Waar haalt deze auto zijn waarde vandaan? Meetwaardes lijken gewoon normaal als ik ze uitlees. Zelfs als de storing zich voor doet. 

Storing laat de koelvin draaien op vol vermogen waardoor de temperatuur op de klok niet hoger dan 70 graden oploopt. ook valt vaak de temperatuur aanwijzing gewoon weg in het combi als het probleem zich voor doet. 

 

Sensor in de radiateur al vervangen. omdat het leek alsof storing daar in zat. Probleem was aanwezig met losse stekker en met stekker erop in eens weg. Uiteindelijk bleek dit niet de oplossing te zijn.

Iemand een ingeving? Super bedankt

Uitgelezen met

WOW

Foutcodes

16501

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken