Voltage booster injector

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Merk
Model
Type
Uitvoering
-
Reacties
5
Bekeken
2756
Gepost: 25-02-2009 11:42
Professional

Marcelblaat

Lid sinds: 12-04-2008
4 bijdragen

Geachte heren/dames,

Ik doe een onderzoek naar voltage booster van injectoren. Het probleem is dat ik er helemaal niets over kan vinden op het internet. Kan iemand mij een website link of een naam van een boek geven waar ik informatie uit kan halen?

Voor de mensen die niet weten wat een voltage booster injector is/doet:

een injector heeft een bepaalde voltage en ampere  (wat samen watt maakt)  nodig om de naald om hoog te trekken (dit ivm de druk van de benzine ( of een andere vloeistof) en de snelheid van de lifting van de naald). Een injector heeft meestal rond de 70 volt nodig bij 10 ampere. Dus we praten hier niet over een converter die simpelweg de voltage om hoog schroeft en de ampere gaat naar beneden in verhouding. De booster moet die voltage over een halve milliseconden beschikken totdat de naald is gelift en daarna moet hij 2 milliseconden 14 volt leveren om de naald open te houden en daarna mag er geen spanning meer op komen zodat de injector weer zal sluiten.

 

Met vriendelijke groet,

 

Marcel

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken