Aircovloeistof wordt na een week via de hogedrukklep eruit gegooid

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volvo
Merk
Volvo
Model
940
Type
Uitvoering
-
Bouwjaar
1996
Brandstof
Benzine
Reacties
18
Bekeken
3430
Gepost: 17-08-2010 09:49
Professional

VanBakson

Lid sinds: 21-06-2010
75 bijdragen

Beste collega's,

Ik heb een Volvo binnen gekregen die een lekkage had, namelijk bij de condensor. Hier een nieuwe condensor en droger gemonteerd. Onder druk gezet (stikstof), lekkage opgelost.

Nu is het zo na een week gooit hij zijn gas weg via de hogedrukklep. Deze heb ik vervangen ik dacht misschien is de veer hier niet goed meer. Blijkt niet zo te zijn.

In totaal zitten er 3 hogedruk sensoren op dat ik heb kunnen zien, namelijk op de condensor. En 1 lage druksensor, namelijk op de droger.
Ik heb al 2 hogedruksensors vervangen, 1 die de aanjager harder laat draaien en 1 waar ik eerlijk gezegd niet weet waar deze voor dient.
Ik heb nu dus nog 1 lage en 1 hogedruksensor over die ik niet vervangen heb. Deze dienen allebei voor de compressor aansturing. Als ik hierbij de stekker van de hoge druksensor eraf trek en deze doorverbind meet ik op de hogedruksensor een weerstand van 32 ohm? ik weet niet of dit normaal is.
Ik heb ook al gekeken of er nog ergens een inwendige filter in de leiding zit. Kon deze niet vinden..

Heeft er iemand nog een idee waar ik eventueel nog zou kunnen kijken??

Mocht er iets niet duidelijk zijn dan hoor ik het graag ! Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
VanBakson

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken