Alarm repareren

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volvo
Merk
Volvo
Model
940
Type
940
Uitvoering
-
Bouwjaar
1995
Brandstof
Benzine
Reacties
15
Bekeken
3019
Gepost: 15-01-2009 21:28
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Heren.

Van deze 940 is afgelopen week de dynamo vervangen. Hierna kreeg men de auto niet meer van het alarm af. Voordien was dit probleem er NIET, het alarm heeft zonder gebreken of kuren gereageerd op alle 2 de handzenders.

Nu kreeg men het alarm er dus met geen mogelijk meer vanaf. Ook niet door de accu aan te sluiten met contact aan.

Ik heb het alarm nu gedemonteerd ( origineel Volvo-guard, maar wel achteraf ingebouwd) en 2 pennen doorverbonden zodat er toch met de wagen gereden kan worden.

Mijn vraag, HOE kunnen we de zaak weer in ere herstellen. Het gaat hier dus om een origineel alarm, met het driehoekige meldertje op de rechtse a-stijl, en 2 langwerpige grijze afstandsbedieningen. Ik heb de zoekfunctie gebruikt, er worden wel problemen aangekaart, maar geen andere oplossingen dan doorverbinden, of uitsluiten met een speciaal relais ( waar waarschijnlijk ook maar 1 doorverbinding inzit). Eigenaar wil graag de zaak hersteld zien, vanwege de uitzonderlijk goede staat van de auto.

Alvast bedankt.

Marcel

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken