Gas probleem Vialle installatie

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volvo
Merk
Volvo
Model
V40
Type
V40
Uitvoering
-
Bouwjaar
1999
Brandstof
LPG
Reacties
3
Bekeken
2572
Gepost: 01-04-2010 13:27
Professional

Garageforum

Lid sinds: 11-06-2007
57180 bijdragen
Hallo Collega`s,

Wij heb hier staan een Volvo V40 uit 1999 met een vialle g3 installatie. Het volgende probleem doet zich voor: de auto loopt slecht op gas, op benz. doet hij het goed. We hebben de auto uitgelezen via de OBD2 stekker. In 1e instantie gaf hij de storing misfire 1e cilinder, storing gewist, injectoren gewisseld 1 met 4. Rijden met de auto. Na een half uur gereden met de auto ging hij weer slecht lopen, weer uitlezen. Nu heeft hij de storing misfire cilinder 3 P0303. deze storing blijft nu steeds terug komen. Injector 2 met 3 gewisseld, blijft storing cilinder 3 geven (misfire)

De tank 1 keer leeg is gereden dit is 2 weken geleden gebeurd. Ik heb geluisterd naar de pomp stationair en op toeren ( naar mijn idee geen rare geluiden. Zekering blijft heel)

Als de auto slecht loopt en ik trek de stekker 1 voor 1 los bij stationair toerental dan merk ik verschil in toeren. Als ik de motor op 3000 toeren laat lopen en trek dan een stekker er af veranderd het toerental niet op de 1e cilinder, bij de rest verander het toerental wel!

Recent zijn de kleppen gesteld, de brandstof druk sensor vervangen, ontsteking en gas injectoren op lekkage gecontroleerd.

Wie heeft hier al eens mee temaken gehad? Graag jullie mening hier over.

Vgr Jeroen

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn.
Inloggen Account aanmaken