Infotainment scherm is zwart

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volvo
Merk
Volvo
Model
V40
Type
V40
Uitvoering
-
Bouwjaar
2014
Brandstof
Diesel
Reacties
12
Bekeken
1431
Gepost: 04-11-2020 16:32
Professional

Nautaautos

Eigenaar
Nauta Auto's Hommerts
Universeel

Lid sinds: 20-08-2012
29 bijdragen

Hallo,

Wij hebben hier een Volvo V40 met een scherm midden in het dashboard die helemaal niks doet. Radio doet het ook niet. climate control werkt wel, maar je ziet dus niks op het scherm.

Het scherm heeft 2 stekkers aan de achterkant. Een grijze en een blauwe. op de grijze heb ik op meerdere pennen 12 volt belast gemeten. Op de blauwe meet ik niks. Ik ga er vanuit dat de blauwe data is omdat die 2 pennen heeft. Maar ik heb geen schema dus zeker weet ik het niet.

Voor de zekerheid heb ik een ander tweedehands scherm met het zelfde (P) nummer gemonteerd van de sloop die ik even mag proberen, maar helaas blijft ook dat scherm zwart. 

Zijn er meer mensen die dit probleem hebben gehad? 

Tips zijn van harte welkom. Het mooiste zou zijn als ik een origineel schema heb en de locatie weet van de module die het scherm aanstuurt. Misschien dat ik dat via deze weg kan krijgen van iemand?

Ik hoor graag van jullie.

Met vriendelijke groet,

Martijn. 

Uitgelezen met

Snap-on Solus Edge

Foutcodes

U0156-00 Geen communicatie met regelmodule infotainment

Deze oplossing is verrijkt voor AMT Reparatiewijzer en alleen toegankelijk voor actieve forumleden en/of abonnees van AMT Reparatiewijzer. Direct toegang krijgen tot ruim 15.000 oplossingen? Neem een abonnement voor slechts € 19,00 (excl. btw) per maand.

Neem een abonnement Inloggen