Parrot inbouwen, geen geluid over de speakers krijgen.

Let op! Deze discussie is ouder dan drie maanden
Volvo
Merk
Volvo
Model
V70
Type
V70
Uitvoering
-
Bouwjaar
1999/1
Brandstof
Benzine
Reacties
5
Bekeken
5363
Gepost: 16-09-2014 19:15
Professional

bvd

Eerste monteur, apk
universeel specialist
Universeel

Lid sinds: 09-05-2014
6 bijdragen

 Beste collega's,

 

Ik ben een parrot CK3100 LCD aan het inbouwen in een Volvo V70, als ik de ISO stekkers aansluit aan, de bijgeleverde KRAM kabel werkt de Parrot, hij connect met mijn telefoon, alleen ik krijg geen geluid over de speakers. 

In de auto zat al een oude Nokia MCC-1 handsfree set, kan dit problemen opleveren, heb wel al de stekker van de radio naar die handsfree set afgekoppeld. 

En ook twijfel ik over het gele mute kabbeltje bij de parrot, in de beschrijving van Parrot staat, als ik het goed begrijp: als de radio een mute ingang heeft, sluit de gele draad van de audiokabel dan aan de (Mute in 1), (Mute in 2), Mute in 3) deze 3 mute kabeltjes, zitten ook aan de kabelboom van de parrot, betekent dit dan dat ik de gele draad dan in 1 van die 3 moet doen? 

En heeft deze radio uberhaupt wel een mute ingang? De SC-805 radio zit erin. 

 

Alvast bedankt voor het meedenken!

AMT Garageforum is uitsluitend toegankelijk voor professionele autotechnici. Om reacties, voertuiggegevens of bijlagen in te zien of een reactie te geven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of maak een account aan. Meer uitleg vind je op deze pagina.